2014. szeptember 5., péntek

Szerda

Megvan az időpont, jövő szerdán műtenek, 1 nappal azelőtt, hogy a 12. hétbe érnék. Dr G szerint nem tudják a méhlepényt genetikai vizsgálatra küldeni, mert ahhoz túlságosan roncsolódik ennél a vákumos eljárásnál. Hétfőn lesz genetikai konzultáció, ott azért még egyszer megkérdezem. Ezután elintézem az adminisztrációt az ambulancián, a szerdai protokoll pedig a missed ab műtétekkel megegyező. Így prof Glázhoz nem valószínű, hogy frissen műtötten fogok tudni menni. Hétfőn próbálok másik időpontot kérni. Ha nem sikerül, szerdán átsétálok, és soron kívüliségért fogok lobbizni.

Szeretnék túl lenni rajta, mert ez óriási paradoxon, hogy lélekben elszakadunk tőle, de én közben testileg rohamosan átalakulóban vagyok, ő bizony fejlődik, ma különösen érzem. Még 4 teljes napig így lesz. De ha a legmélyebbre is taszít a sors éppen, akkor felbukkan mindig az életemben valami jel, ami újra az optimizmus irányába sodor. Ma két ilyen inger is ért, hálás vagyok értük. Nincsenek véletlenek, és hiszem, hogy lesznek új kilátásaink...

7 megjegyzés:

 1. Veled leszünk lélekben szerdán! Az optimista gondolatok nagyon jók :)Csak így lehet felállni! És meglátod Sz. is hamar eljut ide.

  VálaszTörlés
 2. Imádkozom Értetek, soha ne adjátok fel a hiteteket! Soha.
  - zugolvasód

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Veled leszek Én is lélekben. 5 hónapja ugyanezt Éltük át Mi is. Erre nem lehet készülni. De tudom hogy Anyukák leszünk.

  VálaszTörlés
 5. Gondolok rád sokat , hatalmas erőt és kitartást !

  VálaszTörlés